Danseskolen Bårds Dans   -   Haakon VII gt 23 C, 7041 Trondheim   -   Telefon: 90 99 01 78   -   E-post: post@bardsdans.no 

Bård Aftret

Utdannet profesjonell danselærer gjennom NDF. Har vært aktiv i dansens verden i 43 år nå. Tidligere aktiv konkurransedanser. Deltok på flere konkurranser også NM i Elite i sportsdans. Var i mange år hos Almas Danseskole hadde en rekke danseoppvisninger og underviset som assistent for Norny Gran. Har jobbet på flere andre danseskoler og i flere danseklubber i Trondheim og omegn. Var også koreograf i 1998 i Studentersamfunnet i en Cabaret .Etter at aktivt delen som danser ble lagt på hylla i 1991 startet Bård å utdanne seg, Som trener, danselærer og dommer. Dømmer konkurranser på flere nivåer.

.

Marikken Triana Hellem

Jeg er 15 år gammel og har danset i 4 å4. Jeg danser freestyle disco og slow på elitenivå. Jeg har flere topp-plasseringer fra store konkurranser som NM og Årets Danser. Nylig konkurrerte jeg i verdensmersterskapet som var i England hvor jeg danset meg til semifinale. Jeg går til daglig på Nidaros idrettsungdomsskole, så trening og dans får mye plass i livet mitt. Jeg gleder meg til å lære bort dans til barn og unge.

Vilja Lorene S Folstadli

Jeg heter VIlja Lorene Saghaug Folstadli og er 15 år. Jeg går nå i 10 klasse på Nidaros Idrettsungdomsskole. Jeg har danset freestyle og discojazz og slow i 4,5 år. Jeg danser i champ på toppnivå. Jeg har deltatt i flere mesterskap som NM og Årets danser med topp-plasseringenr. Jeg har også kvalifisert meg to ganger til verdens største freestyle konkurranse Disco kid (DKKQ) i England. Å få delta på DKKQ er et av de beste danseminnene jeg har! Jeg anbefaler virkelig andre å få prøve Freestyle Discojazz, og jeg gleder meg til å undervise barn i denne dansestilen!

Sindre O. Røstum

Pr mannen som utformer flyere og plakater og bidrar med promotering. Utdanning fra BI i Trondheim. Dyktig på data og PR utforming.
 

Levert av  
mangadexmangadex